Lørenseter står tom i vinter

Minnene om servering på Lørenseter er kun et minne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Feb 2015

Interiør fra Gørjehytta

Av Torkel Kristoffersen

Ikke mange gjester på Gørjehytta. Kanskje mange hadde latt seg skremme av at man ikke ser så mye til vinteren i byen, eller er det ski-VM og TV som frister?

21 Feb 2015

Midt i Oslo kommune

Av Eivind Molde

Slik er omrisset av Oslo kommune, og her - ved Nedre Blanksjø - er kommunens sentrum. Kunstverket som markerer Oslos geografiske midtpunkt er laget av billedkunstner Jon Gundersens og har navnet «Ta på Oslos balansepunkt». Skulpturen er utført i nordmarkitt og med selve midtpunktet i groruditt. Den veier mellom 3,5 og 4 tonn, er litt over to meter på det lengste - og 80 centimeter høy. 25. oktober 2014 ble skulpturen avduket under en markering der bl.a. kunstneren selv, dronning Sonja og ordfører Fabian Stang var til stede. Det du kanskje til vanlig ser på som Oslo sentrum er også markert - representert ved Oslo rådhus.

21 Feb 2015

Fire svensker og en danske

Av Torkel Kristoffersen

Dette er ikke resultatlisten fra ski-VM, men en hyggelig gjeng som hadde tatt en kaffepause efter de verste stigningene mellom Skjærsjødammen til Fortjernet. De hadde tid til å veksle noen ord med en enslig nordmann som kom forbi.