Oslomarka Trekkhundklubb

I går var det bra forhold i løypa Sandbakken parkering - Torsmosen - Tretjerna - Eriksvann - Skjelbreia. I dag tidlig hadde noen kjørt med hundespann Sandbakken - Skjelbreia og tilbake igjen, og gjort sitt ytterste for å ødelegge skisporene. Det er synd at en skal ødelegge for mange. Det er ekstra synd nå når det ikke er så mange løyper å gå i, og det ikke blir preparert hver dag. Skiforeningen har 70 000 medlemmer som betaler for å holde løypene i orden. Trekkhundklubben har 200 medlemmer. Hvor mange av dem er det som driver hærverk på løypene?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Mar 2015

Fullmånetirsdag

Av Line Mork

Med månen følger klare, kalde netter og skarpt føre, men forholdene er fine litt opp i høyden. På kvelden er forholdene aller best utenfor sporene faktisk - det er bærende skare overalt. Myrer anbefales! Bildet er tatt litt vest for Ullevålseter.

03 Mar 2015

Fortsatt brukbart i Østmarka

Av Torkel Kristoffersen

Fortsatt er det brukbare forhold i Østmarka. Fint å gå fra Sandbakken. Fra Skullerud må du opp til Fjellstadbakkene, og fra Grønmo må du inn til Sølvdobla, men så blir det bra. Noen åpne bekker. Bildet er tatt ved Tyrigravsmosen.

02 Mar 2015

Fint føre og fin natur over Vestergyllen

Av Fredrik Gade

Her like vest for Engersetra var det i dag fine, nykjørte spor i retning Vestergyllen og Sandungen. Klarværet gjorde at den våte snøen etter hvert begynte å tørke opp og fryse på, og heldigvis viser værmeldinga nattefrost fremover.