Et ensomt skispor på vei mot Oppkuvvann

Her oppe under Oppkuvens mektige rygg er det vesentlig mer vinterlig enn nede i byen. Over Langtjernmyrene var det riktig nok mye "flø" i dag, men bortsett fra det - silkeføre! Bildet er tatt i det lille søkket mellom Langtjern og Oppkuvvann.

Et ensomt skispor på vei mot Oppkuvvann

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Des 2003

Folksomt i løypa i romjula!

Av Steinar Kjærnsrød

Mange folk hadde tatt sjansen på at det var skiføre, og det var det til de grader bare man kom seg litt inn i Marka. Her i Kjagdalskrysset der en løype går opp Kjagdalen mot Oppkuvvann, og en annen løype fortsetter på skogsbilveien mot Heggelivann. Her oppe var det silkeføre i dag!

26 Des 2003

Krokskogtur andre juledag

Av Erik Unneberg

Bra føre opp Pipenhusveien og enda bedre opp Kjagdalen på vei mot Oppkuvvann. Bildet er tatt like ved myra i løypekrysset oppe ved Langtjern. Litt isete enkelte steder på skogsbilveien fra Pipenhus, men jeg klarte meg fint med Rode Weiss voks hele veien. Opp Kjagdalen hadde Skiforeningen preppet med scooter i dag.

26 Des 2003

Andre juledag på vei mot Oppkuvvann

Av Erik Unneberg

Bra føre opp Pipenhusveien og enda bedre opp Kjagdalen på vei mot Oppkuvvann. Bildet er tatt like ved myrområdet i løypekrysset oppe ved Langtjern. Litt isete enkelte steder på skogsbilveien fra Pipenhus i dag, men det gikk greit med tørrvoks hele veien. Opp Kjagdalen hadde Skiforeningen preppet med scooter i dag.