Ved Jarfossen

I vårflommen er det fin vannføring i Lysakerelva, og det sees flotte fossefall. Her har gruppen på dagens seniortur stoppet for å beundre Jarfossen i ville sprang. I flott vårvær gjennomførte 53 deltagere den åtte kilometer lange turen fra Bogstad til Lysaker.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Apr 2015

Gelendre langs Lysakerelva

Av Per Sørhaug |

På den øvre delen av Lysakerelva har Bærum kommune satt opp nye solide gelendre som sikrer alle fotturister. Det står noen av de gamle gelenderne igjen langs den nedre delen av elva, men de er fortsatt sikre. Her sees noen av de 53 deltagerne på seniorturen på veg ned en av kneikene mot Lysejordet.

22 Apr 2015

Isfritt

Av Kjersti von Krogh

Med varme og vind forsvant plutselig all is i Maridalsvannet, og hvor det for et par uker siden var skispor til Geitøya, er det nå fugler på svømmetur som setter spor.

21 Apr 2015

Slutt på gamle løyper

Av Kjersti von Krogh |

Bymiljøetaten bygger konkurranseanlegg for langrenn i området rundt Linderudkollen. Det planlegges 3 km lange langrennsløyper i dobbelt bredde nær opp til eksisterende traseer, og alle vil få belysning. Det blir også anlegg for kunstsnøproduksjon og utvidet parkeringsplass. Anlegget vil stå ferdig til vintersesongen 2015/16.