Melkespannet på vestre Gullsmeden

Tysbastbuskene på vestre Gullsmeden, se bilde nr. 23675, kjente vi til fra før. Det vi egentlig lette etter, var det gamle melkespannet som vi fant 19. desember 2004. Vi har også sett det senere, men nå var det ikke mulig å finne det. Litt trist, for det var typisk for hvordan melken ble distribuert i alle fall på 1950-tallet, som et minne fra den tiden da det fortsatt var serveringssted her. Bildet er tatt omtrent ved solnedgang, og med så dårlig lys, og den tidens digitale kameraer, ble det så mye fargestøy at bildet måtte gjøres om til sort/hvitt.

Melkespannet på vestre Gullsmeden

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

30 Apr 2015

Nysnø siste dag i april

Av Tom Stensaker |

Jeg velger meg april, som her på Bislingflaka med 5 cm nysnø. Klimaendringene kan gå begge veier, med store variasjoner - som årets april, med 24 grader i Oslo og -5 om natten, som her, ca. 600 moh., en knapp times biltur fra Operaen.

01 Mai 2015

Kom mai du skjønne hvite

Av Tom Stensaker |

Glade gutter på ski 1. mai på Bislingflaka. Morten og Sigve er begge milslukere, og med 200 mil i beina gir de seg ikke før all snø er borte.

01 Mai 2015

1. mai-skitur

Av Tom Stensaker |

Stein Hansen og noen andre entusiaster hadde en flott tur fra Mylla dam til Bislingen i dag. Føret var bra, og sporet var nypreparert.