Lite snø på Krokskogen nå

Ikke det beste kameraet som fikk utfolde seg i dag, men bildet dokumenterer i alle fall at våren er i gang - også på Krokskogen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Des 2004

Melkespannet på vestre Gullsmeden

Av Odd Tore Saugerud

Tysbastbuskene på vestre Gullsmeden, se bilde nr. 23675, kjente vi til fra før. Det vi egentlig lette etter, var det gamle melkespannet som vi fant 19. desember 2004. Vi har også sett det senere, men nå var det ikke mulig å finne det. Litt trist, for det var typisk for hvordan melken ble distribuert i alle fall på 1950-tallet, som et minne fra den tiden da det fortsatt var serveringssted her. Bildet er tatt omtrent ved solnedgang, og med så dårlig lys, og den tidens digitale kameraer, ble det så mye fargestøy at bildet måtte gjøres om til sort/hvitt.

30 Apr 2015

Nysnø siste dag i april

Av Tom Stensaker |

Jeg velger meg april, som her på Bislingflaka med 5 cm nysnø. Klimaendringene kan gå begge veier, med store variasjoner - som årets april, med 24 grader i Oslo og -5 om natten, som her, ca. 600 moh., en knapp times biltur fra Operaen.

01 Mai 2015

Kom mai du skjønne hvite

Av Tom Stensaker |

Glade gutter på ski 1. mai på Bislingflaka. Morten og Sigve er begge milslukere, og med 200 mil i beina gir de seg ikke før all snø er borte.