Vårens kontraster

For de som går på ski nå, kan Nannestad og Bjerke løypekjørerlag tilby flotte forhold i både klassisk og skøyting. På denne tiden av året er det fantastisk å kunne oppleve kontrasten fra vår i bygda, til full vinter i sommerlige omgivelser. Det er mest snø i høyden, men de første løypene starter faktisk ikke høyere enn 275 moh.! Bildet er fra løypa Skjennumstjern - Dalssætra.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Mai 2015

Holder koken

Av Kjartan Roland |

Løypekjører Rune Granås i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag er her ute på sin prepperunde 3. mai. Det er overraskende mye snø, og han kan tilby ca. 27 km løyper til de som vil gå alt. Og som vanlig er det selvfølgelig både skøyting og klassisk i alle trasseer. Her på vei ned fra Sjuputtane mot Dalssætra.

02 Mai 2015

Lite snø på Krokskogen nå

Av Erik Unneberg |

Ikke det beste kameraet som fikk utfolde seg i dag, men bildet dokumenterer i alle fall at våren er i gang - også på Krokskogen.

19 Des 2004

Melkespannet på vestre Gullsmeden

Av Odd Tore Saugerud

Tysbastbuskene på vestre Gullsmeden, se bilde nr. 23675, kjente vi til fra før. Det vi egentlig lette etter, var det gamle melkespannet som vi fant 19. desember 2004. Vi har også sett det senere, men nå var det ikke mulig å finne det. Litt trist, for det var typisk for hvordan melken ble distribuert i alle fall på 1950-tallet, som et minne fra den tiden da det fortsatt var serveringssted her. Bildet er tatt omtrent ved solnedgang, og med så dårlig lys, og den tidens digitale kameraer, ble det så mye fargestøy at bildet måtte gjøres om til sort/hvitt.