Fortsatt skiføre langs Mylla

Fortsatt er det muligheter for skigåing, som her langs Myllaveien. Med et sammenhengende strekk på 2 km fikk vi gått 5 mil på ski, ca. 12,5 ganger frem og tilbake.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Mai 2015

Fortsatt muligheter i Vestmarka

Av Erik Unneberg |

Det er fremdeles skimuligheter i Vestmarka for de ivrigste. I dag ble det en tur fra Skoglund. Fra parkeringsplassen var det bar vei i noen hundre meter. Deretter var det av og på med skiene et stykke i Brekkedalen (der dette bildet er tatt), før det var sammenhengende skiføre opp Syljudalen.

03 Mai 2015

Vårens kontraster

Av Kjartan Roland |

For de som går på ski nå, kan Nannestad og Bjerke løypekjørerlag tilby flotte forhold i både klassisk og skøyting. På denne tiden av året er det fantastisk å kunne oppleve kontrasten fra vår i bygda, til full vinter i sommerlige omgivelser. Det er mest snø i høyden, men de første løypene starter faktisk ikke høyere enn 275 moh.! Bildet er fra løypa Skjennumstjern - Dalssætra.

03 Mai 2015

Holder koken

Av Kjartan Roland |

Løypekjører Rune Granås i Nannestad og Bjerke løypekjørerlag er her ute på sin prepperunde 3. mai. Det er overraskende mye snø, og han kan tilby ca. 27 km løyper til de som vil gå alt. Og som vanlig er det selvfølgelig både skøyting og klassisk i alle trasseer. Her på vei ned fra Sjuputtane mot Dalssætra.