På ski langs Myllavannet

Fremdeles et par kilometer sammenhengende skiføre fra Mylla parkering og bortover veien mot Åssjøveien. Sålen er tykk og solid og varer nok noen maidager utover, trur eg....

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Mai 2015

Fortsatt skiføre langs Mylla

Av Tom Stensaker |

Fortsatt er det muligheter for skigåing, som her langs Myllaveien. Med et sammenhengende strekk på 2 km fikk vi gått 5 mil på ski, ca. 12,5 ganger frem og tilbake.

03 Mai 2015

Fortsatt muligheter i Vestmarka

Av Erik Unneberg |

Det er fremdeles skimuligheter i Vestmarka for de ivrigste. I dag ble det en tur fra Skoglund. Fra parkeringsplassen var det bar vei i noen hundre meter. Deretter var det av og på med skiene et stykke i Brekkedalen (der dette bildet er tatt), før det var sammenhengende skiføre opp Syljudalen.

03 Mai 2015

Vårens kontraster

Av Kjartan Roland |

For de som går på ski nå, kan Nannestad og Bjerke løypekjørerlag tilby flotte forhold i både klassisk og skøyting. På denne tiden av året er det fantastisk å kunne oppleve kontrasten fra vår i bygda, til full vinter i sommerlige omgivelser. Det er mest snø i høyden, men de første løypene starter faktisk ikke høyere enn 275 moh.! Bildet er fra løypa Skjennumstjern - Dalssætra.