Stien mot Dronningens utsikt og en forsmak på utsikten

Går du inn asfaltveien mot Kleivstua skiltet innkjøring forbudt - og tar til høyre - kommer du til en grønn slette med sti og veiviser med opplysningsskilt. Det er stien mot Dronningens utsikt, og her er også en forsmak på utsikten.

Stien mot Dronningens utsikt og en forsmak på utsikten

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Jul 2015

Våt dag på Katnosa

Av Nina Didriksen

Regnet kom i store mengder, akkurat som meldt. Litt vått blir det uansett på padletur, og det ble en fin runde på Katnosa. I bakgrunnen skimtes Katnosa gård.

08 Jul 2015

Kanocaching i Katnosa

Av Nina Didriksen |

Det er tungt å padle mot vinden, selv om den ikke var kraftig i dag. Returen forbi Losøya, som skimtes der borte, gikk lettere med draget i ryggen. Strandhogget her på Vesternøya skyldtes en geocache. De er som kjentmannsposter, men ofte med mer ekstrem plassering.

26 Mai 2000

Gygra i solnedgang år 2000

Av Odd Tore Saugerud

Helt siden jeg fra jeg var fem år og bodde i hytte på vestsiden av Tyrifjorden, har jeg hatt lyst til å se Gygra i solnedgang. På den tiden var det fortsatt brannvakthytte på Gyrihaugen, og på slutten av solnedgangen var det sterkt gjenskinn i de store vinduene. Da passet det for mine foreldre å fortelle om den fæle Gygra som holdt til der. Slik så det da ut en sen maidag år 2000. Ingen grunn til å være redd, det mest spennende var å krabbe opp revnene i stupene etterpå i tussmørket.