Utsikten fra Dronningens utsikt 2015

Fortsett stien nedover, og du kommer til en lysning med benker og bord. Utsikten var helt tilgrodd, men ble ryddet i 2010. Nå vokser det friskt igjen, men utsikten mot Sundvollen, Viksåsen og Røyselandet, og deler av Tyrifjorden og Steinsfjorden er fortsatt fin. Men det er bare et spørsmål om år før den gamle taubanebukken er gjemt bak løvskogen. Avstanden hit fra selve Kleivstua er ca. 300 meter. Bilde nr. 23952 viser utsikten slik den var før taubanen ble bygget.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Jul 2015

Stien mot Dronningens utsikt og en forsmak på utsikten

Av Odd Tore Saugerud

Går du inn asfaltveien mot Kleivstua skiltet innkjøring forbudt - og tar til høyre - kommer du til en grønn slette med sti og veiviser med opplysningsskilt. Det er stien mot Dronningens utsikt, og her er også en forsmak på utsikten.

08 Jul 2015

Våt dag på Katnosa

Av Nina Didriksen

Regnet kom i store mengder, akkurat som meldt. Litt vått blir det uansett på padletur, og det ble en fin runde på Katnosa. I bakgrunnen skimtes Katnosa gård.

08 Jul 2015

Kanocaching i Katnosa

Av Nina Didriksen |

Det er tungt å padle mot vinden, selv om den ikke var kraftig i dag. Returen forbi Losøya, som skimtes der borte, gikk lettere med draget i ryggen. Strandhogget her på Vesternøya skyldtes en geocache. De er som kjentmannsposter, men ofte med mer ekstrem plassering.