På jakt etter bær

Det var fint å sykle på Abborvannsveien i dag - behagelig temperatur og ikke minst tørt. Ruth Harlem var en av dem som benyttet muligheten. Hun var på jakt etter bær sammen med mannen Olav, men kunne fortelle at det fortsatt er litt tidlig for den store innhøstingen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Jul 2015

Ny utsikt på vei mot Hakadal

Av Nina Didriksen

Det er hugget masse trær ved krysset der veien fra Movatn/Ørfiske deler seg med en vei opp mot Trehørningen og en vei ned mot Hakadals verk. Plutselig så stedet helt annerledes ut. Hogsten avslører også store mengder blåbærlyng, så det er bare å glede seg.

18 Jul 2015

Gammel vei ved Daltjuven?

Av Nina Didriksen

Om dette er en gammel vei eller noe annet, vites ikke, men den åpenbarte seg i all sin prakt opp fra østbredden av Store Daltjuven. Dette er et spennende og ufremkommelig sted, så her kan du være sikker på ikke å møte folk - bortsett fra geocachere på leting etter en nyuthengt boks.

24 Sep 2009

Utsyn over nordøstre del av Østmarka

Av Erik Unneberg |

Fra fly får man god oversikt over Marka, i alle fall hvis været er klart. Og det var det denne septemberkvelden i 2009. Vannet vi ser til venstre i bildet, er Åmotdammen. Midt på vannet går kommunegrensen mellom Lørenskog og Rælingen. I forgrunnen ser vi boligområdene Blystadlia (til venstre) og Kurland. På bildets høyre side, omtrent midt på, har vi Losby med golfbanen. I bakgrunnen til høyre aner vi Oslofjorden.