Isen legger seg på Skrukkelisjøen

Midt i november og isen er i ferd med å legge seg på Skrukkelisjøen. Bildet er tatt ved Tangen, vel én km fra den sørøstlige enden av sjøen, mot nordvest. I bakgrunnen kan vi skimte kapellet i Skrukkelia, like til venstre for gult hus og rød låve (Lundberg).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Nov 2015

Jakten på skiføret

Av Nina Didriksen |

På ubrøytede veier over 500 moh. er det mulig å rusle seg en tur på ski. Snøen har vært fuktig og har frosset, så det er blitt en fast såle, men vær obs på stein og grus. Det ble en nydelig formiddagstur idet solen brøt gjennom tåkelaget innenfor Jaklefoss.

18 Nov 2015

Skitrening på snø hos Åsen IL

Av Roar Johansen |

Skitrening på bare 4 cm snø i det nye skianlegget hos Åsen IL i Nannestad i går kveld. Ikke nok snø til å kjøre tråkkemaskin, men fine forhold snømengden tatt i betrakting. Får «betalt» for nøye planering av underlaget nå…

17 Nov 2015

Nibbitjern i tåka

Av Odd Tore Saugerud |

Det var ikke lett å få øye på Nibbitjern fra blåstien som følger nordvestenden av vannet ganske nær, men ved innløpsbekken kom fotografen under tåka, i alle fall delvis. Isen har begynt å legge seg på vannet, men den er tynn, og det er fortsatt ganske bra vannføring i innløpsbekken. Fin senhøststemning, men kanskje ikke midt i blinken for skientusiastene?