Østre Purvollen 2011: forfallet i gang, men ikke tydelig ennå

Dette bildet viser at allerde i 2011 hadde svillstokken i stuedelen råtnet opp fullstendig, men denne skaden overså vi den gang. Ellers var bygningene i tilsynelatende brukbar stand. Overbygget over inngangspartiet var i orden så sent som i oktober 2014. På driftsbygningen har en av bølgeblikkplatene på taket blåst av det siste året, så taket lekker og råteskader er uungåelige også der.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Nov 2015

I eventyrskog over Revlikollen

Av Kjersti von Krogh

Vi går inn i adventstiden på barmarksføre, men det er et flott alternativ til snødekket mark å gå på grønn mose i den naturvernete skogen over Revlikollen og Slengfehøgda (412 moh.). Og bak mosekledde kjempesteiner dukker det opp både tusser og troll i denne villmarka, så min firbente turkamerat, Milo, er stadig på vakt!

29 Nov 2015

Farlig nedfall ved Sarabråten

Av Torgeir Stenstad

Nattens vindkast hadde gjort at denne kjempen gikk over ende. Da den kun hang i en ledning, måtte det vises stor forsiktighet, og Bymiljøetaten ble varslet.

28 Nov 2015

Var det ikke her løypa gikk?

Av Snorre Veggan |

En flott naturopplevelse med en rolig og nysgjerrig, men veldig oppmerksom elg. Ikke spesielt redd for to stisyklister på morgentur i Østmarka. Observerte den i nesten ti minutter, rett nord for Olavsmyr.