Førjulstur på kunstsnø

Det var da noen som hadde oppsøkt kunstsnøen i Sørkedalen lille julaften. Gliden var god, og det var OK forhold for både klassisk og fristil i den 1 kilometer lange rundløypen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Des 2015

Skiføre på Fossum!

Av Ole H. Lien Andersen |

Det er lagt ut og preparert 800 meter løype for klassisk og fristil på Fossum i dag.

21 Des 2015

Kunstig trening

Av Nina Didriksen

Det var mange som tok seg en treningstur i kunstsnøløypa i Holmenkollen mandag formiddag. Milsluker Tom Stensaker sa en gang at "kunstsnø teller ikke", men disse bryr seg neppe om det. Fotografen lengter etter natursnø og naturopplevelser på skitur gjennom Marka.

20 Des 2015

Nordlysslynger over Semsvannet

Av Odd Tore Saugerud

Solen er inne i en uvanlig aktiv periode for tiden. Dagens nordlysvarsel spådde kraftig nordlys, synlig helt til München. Det ble et langvarig og svært variabelt show, som startet i øst, så i zenit, og endte i nord. Dette er nær finalen over nordenden av Semsvannet. Lysene til venstre er Tveiter gård, i midten Hajem, og til høyre Tømmervika. På himmelen mot høyre hjørne Karlsvogna. I forhold til bildene fra Skuibakken, se for eksempel bilde nr. 24694, var det mulig å bruke ISO 800 med samme blender og lukkertid som der fordi det ikke var så sterke lyskilder på bakken at de ga så tidlig utbrenning.