Snøen på Eineåsen julaften 2015

Gullhaug skistadion er dekket av kunstsnø og is. De tre syklistene på bildet tok ikke sjansen på å sykle videre, og skled videre til fots. Men det var ikke nødvendig, for mer snø enn på dette bildet var det ikke på Eineåsen denne dagen. Siden det ikke har blitt pakket i løypene, var løypetraséene bare og frie for holke. Det samme gjaldt stiene. Det var bra med folk i området, til fots og på sykkel, på tur og i alvorlig trening. Hadde de tre på bildet gått på motsatt side av Sukkertoppen, hadde de kommet inn på løypenettet uten å måtte passere is først.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Des 2015

Snøløs jul i Son

Av Nina Didriksen |

Skiløypa forbi Sonsveien stasjon er et sørgelig syn for skiinteresserte. Sykkelføret er imidlertid brukbart, men julaften var det stille her. Vi får drømme om et hvitt, nytt år.

23 Des 2015

Opp bakken i fristil

Av Erik Unneberg

Kunstsnørunden i Sørkedalen er ikke lengre enn 1 kilometer, men har en bakke der fristilsløperne kan få testet både dobbeldans og padling. To kuldegrader i dag, og god glid i traseen.

23 Des 2015

Klassisk eller skøyting?

Av Erik Unneberg

I dag hadde Skiforeningen preparert lysløypa i Sørkedalen for begge stilarter. Klisterføre for de som ønsket å gå med festesmøring.