Ny markastue på Gardlaus

Ved Ankerveien, like ved Steinsskogen gravlund, restaureres den gamle bygningen på Gardlaus. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Bærum kommune, Akershus fylkeskommune og Riktig Restaurering Akershus. Arbeidet utføres av lokale håndverkere, som får lære gamle restaurerings- og byggemetoder. Når alt er ferdig, blir det ny markastue med servering her., fra 23. september 2017.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Des 2015

Snøen på Eineåsen julaften 2015

Av Odd Tore Saugerud |

Gullhaug skistadion er dekket av kunstsnø og is. De tre syklistene på bildet tok ikke sjansen på å sykle videre, og skled videre til fots. Men det var ikke nødvendig, for mer snø enn på dette bildet var det ikke på Eineåsen denne dagen. Siden det ikke har blitt pakket i løypene, var løypetraséene bare og frie for holke. Det samme gjaldt stiene. Det var bra med folk i området, til fots og på sykkel, på tur og i alvorlig trening. Hadde de tre på bildet gått på motsatt side av Sukkertoppen, hadde de kommet inn på løypenettet uten å måtte passere is først.

24 Des 2015

Snøløs jul i Son

Av Nina Didriksen |

Skiløypa forbi Sonsveien stasjon er et sørgelig syn for skiinteresserte. Sykkelføret er imidlertid brukbart, men julaften var det stille her. Vi får drømme om et hvitt, nytt år.

23 Des 2015

Opp bakken i fristil

Av Erik Unneberg

Kunstsnørunden i Sørkedalen er ikke lengre enn 1 kilometer, men har en bakke der fristilsløperne kan få testet både dobbeldans og padling. To kuldegrader i dag, og god glid i traseen.