Sarabråten brygge

Nå er Nøklevann så nedtappet at gamle minner kommer frem i dagen igjen. Her sees bryggen ved Sarabråten. Legg merke til vannlinjen på fjellet bak som viser normal vannstand.

Sarabråten brygge

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Des 2015

Lommedalen i fugleperspektiv

Av Erik Unneberg |

Det er glimrende utsikt sørover fra Kolletuppen, og defor en fin anledning til å dokumentere grønne forhold 2. juledag. Bortsett fra litt is og rim på enkelte jorder, er det bare Kolsåsbakken og Krydsbybakken (til høyre) som kan by på hvit jul, og det på grunn av kunstsneen. Bildet, som er satt sammen av fem eksponeringer, er tatt litt nedenfor toppen, der det i den siste timen med sollys var svært behagelig med en pause.

26 Des 2015

Et våpenlager tyskerne aldri fant

Av Erik Unneberg |

I 1944 gjemte Milorg-folk våpen oppunder Åmotkollane. Ifølge beretningene skal det ha vært to våpenlagre. Det ene, kalt "kjelleren" lå på en fjellhylle ca. 150 meter nord for veien sør for Aurevann. I dag kan man se rester av dette lageret, som også er en post for geocacherne. Det andre lageret er det vi ser rester av på bildet. Det ligger høyere opp i ura.

26 Des 2015

Julehilsen fra Vestmarka

Av Eyvind Wang

Her en liten status fra Store Sandungen i Vestmarka. Skulle gjerne sendt en mer vinterlig julehilsen enn dette, men det kan fortsatt bli en fin vinter.