Føretest på Nordåsen

Astrid Hermine og Arnfinn Hoff fra Bjerke IL testet ut skiføret i dag. Det var fine forhold, men litt småstein her og der. Bildet er tatt ved Kjønstadlistua.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Jan 2016

Endelig nysnø

Av Tom Ingebrigtsen

Flere hadde oppdaget at det nå er mulig å gå på ski på veiene fra Frognerseteren til Nordmarkskapellet og Skjennungen. Nysnøen på trærne skapte fin vinterstemning. Bildet er tatt ved Tryvannstua.

03 Jan 2016

Skiføre i Bærumsmarka - endelig!

Av Jørgen Fog |

Bærumsmarka/skiføre/skrapski! Årnes-Triungsvann og til snuplasssen mot Lille Hvitsteinvann: Lite sne, men mulig å gå på ski helt fra begynnelsen. Etter ca. 1 km: adskillig bedre. I høyden faktisk ganske bra på veien. NB! bruk skrapski. (I nedre del av traséen kommer det opp litt grus etter ridning.) Nesten hele traséen er kjørt med ATV og rulle for å danne såle.

03 Jan 2016

Skiglede på Grønlandsveien

Av Erik Unneberg

Grønlandsveien hadde fint skiføre i dag, og det var mange som benyttet seg av det. De fleste startet nede ved Vestmarksetra, men andre hadde Skoglund som utgangspunkt. Det var like fint mot Svartvann og Mikkelsbonn, med åtte kuldegrader og lett snevær. Ingen problem å bruke de beste skiene. Bildet er tatt rett sør for Stovivollen.