I ensomme spor over Store Oppkuvvann

Nydelig vinterstemning i høyden denne lørdagen. Vi gikk løype 4 fra Skansebakken via Lysedammene opp Kjagdalen til Store Oppkuvvann. Her inne prepareres det aldri, og man må tråkke sine egne spor. Det gir en fantastisk følelse av frihet og villmark.

I ensomme spor over Store Oppkuvvann

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Jan 2016

Skiføre på Krokskogen

Av Eyvind Wang

Fotografen gikk fra Skansebakken til Heggelivann i dag. Nypreppet og flotte forhold hele veien. Bildet tatt i nærheten av Heggelivann.

11 Jan 2016

Travle dager fremover

Av Kjersti von Krogh |

Endelig kom snøen som vi har ventet lenge på, og som bestilt etter en skikkelig kuldeperiode. Nå har Bymiljøetaten fått nok å gjøre også i Lillomarka, som her på skogsbilveien fra Evensetermyra via Gruvelia til Linderudkollen.

06 Jan 2016

Ny garasje og snøscooter

Av Roar Myhre |

Breiskallen sportsklubb – skigruppa/løypekjøring - har i løpet av 2015, ved hjelp av støtte fra hytteeierne rundt Skumsjøen, lokale firmaer og privatpersoner, anskaffet midler og materialer til å bygge garasje til scooteren og anskaffet en ny snøscooter. Vi i sportsklubben er imponert over den støtten vi har fått, og skal gjøre vårt beste for å gjengjelde den med fine skiløyper når det blir snøforhold til det. En løypetrasé fra Stokkhyttakrysset i skogsbilvei mot Ødegardsetra – Kjøyvemyra er også lagt inn som ny trasé for Breiskallen. Vi ønsker alle en fin skivinter 2016.