Nord for Hvitsteinsvann i Bærumsmarka

En sprek og munter gjeng på Markatjenestens måneskinnstur fra Årnes over Triungsvann til Hvitsteinsvann og tilbake til Årnes. Månen og utsikten så vi ikke noe til på grunn av tåke, men skisporene var glimrende og føret var fint. Det var det mange flere enn oss som var på ski denne kvelden. Vi trengte nesten ikke egne hodelykter i utforbakkene fordi løypa fra Fossum til Hvitsteinsvann fungerte nesten som en lysløype fra diverse hodelykter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Jan 2016

Ghost riders in the sky

Av Odd Stiansen

Tåka hadde ikke ennå lettet søndag formiddag, og skiløperne som fulgte løypa opp fra Bogstad så passasjerene på Hyttliheisen komme glidende ut av intet. Høyt hang de, men sure var de neppe.

25 Jan 2016

Spretthopp i Hyttlibakken

Av Nina Didriksen

Noen har laget et digert hopp i den nedlagte Hyttlibakken kloss inntil Tryvannsanlegget, men fotografen nøyde seg med utsikten. Turen gikk i en upreparert scooterløype som nå er blåsti, og til slike løssnøturer passer det med turlangrennski. Det påbegynte mildværet vil sannsynligvis skape gode "off piste"-forhold hvis det etterfølges av kulde og mer snø.

25 Jan 2016

Skådalsbakken

Av Nina Didriksen

Skådalsbakken er en stupbratt kneik som har vært hoppbakke. I dag har de fleste nok med å ta seg ned skiløypa med samme navn, Skådalsløypa kan være utfordrende nok. Det stakk opp noen steiner i den nederste delen, men det gikk helt greit å ploge utenom.