Løypestart ved Grindvoll barnehage

Her ved Grindvoll barnehage her det fint å starte skituren. Det er god plass til å parkere ved barnehagen og den gamle skolen - og så er det bare å lange ut i løypenettet som Grindvoll IL kjører. Kanskje Storrunden frister? Eller hva med en tur nordover til Grimsrud?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2016

Grindvoll stasjon

Av Eivind Molde

Grindvoll stasjon ligger langs Roa-Hønefosslinja, jernbanestrekningen mellom Roa og Hønefoss. Den het tidligere Vassjø stasjon (ligger ved Vassjø). Opprinnelig gikk Bergensbanen her, men etter at det i 1984 ble bestemt at togene til Bergen skulle gå via Drammen, ble det slutt på persontrafikken. Dvs. - det gikk lokaltog til Oslo fram til 2002. Nå er det kun godstog som suser forbi her.

31 Jan 2016

Påsketendenser

Av Erik Unneberg

Sol, behagelig temperatur og skarpt føre skapte påskestemning flere steder på Krokskogen i dag. Løypene var flotte der preppemaskinen hadde vært. Bildet er tatt mellom Myrseter og Monsebråtan.

31 Jan 2016

Fint føre i Helårsløypa

Av Erik Unneberg

Det var litt isete det første stykke fra Guriby og By, men så snart man var nede ved Lomma, var forholdene fine. Gliden var god, selv om det var en del slitasje på smøringen for de som gikk klassisk. Her var klister dekket med voks det beste smøringsalternativet. Fotografen gikk fristil i dag, og for denne stilarten var det drømmeforhold med superraskt føre. Bildet er tatt mellom By og Greinehytta.