Gjennnom kulturlandskapet mot Grimsrud

Løypa mellom Løken og Grimsrud går delvis gjennom kulturlandskap, delvis gjennom skog. Her ser vi mot vest, med Norefjell langt i det fjerne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2016

Den gamle Løken skole

Av Eivind Molde

Dette var en gang Løken skole. I 2008 vedtok Grindvoll IL å kjøpe bygget, etter at skolevirksomheten i Lunner var sentralisert. Huset ligger like ved Grindvoll barnehage. Her det fint å starte skituren. Det er god plass til å parkere både ved barnehagen og idrettsbygget - og så er det bare å lange ut i løypenettet som Grindvoll IL kjører. Kanskje Storrunden frister? Eller hva med en tur nordover til Grimsrud?

31 Jan 2016

Løypestart ved Grindvoll barnehage

Av Eivind Molde

Her ved Grindvoll barnehage her det fint å starte skituren. Det er god plass til å parkere ved barnehagen og den gamle skolen - og så er det bare å lange ut i løypenettet som Grindvoll IL kjører. Kanskje Storrunden frister? Eller hva med en tur nordover til Grimsrud?

31 Jan 2016

Grindvoll stasjon

Av Eivind Molde

Grindvoll stasjon ligger langs Roa-Hønefosslinja, jernbanestrekningen mellom Roa og Hønefoss. Den het tidligere Vassjø stasjon (ligger ved Vassjø). Opprinnelig gikk Bergensbanen her, men etter at det i 1984 ble bestemt at togene til Bergen skulle gå via Drammen, ble det slutt på persontrafikken. Dvs. - det gikk lokaltog til Oslo fram til 2002. Nå er det kun godstog som suser forbi her.