Grenaderenes inntogsmarsj

På grunn av snøforholdene i ytterkanten av Marka ble Grenaderløpet flyttet til Ringkollen, og de ni milene ble til syv. Med føyke og kraftig snøfall fikk deltakerne en skikkelig utfordring. Her er noen på vei mot mål etter i underkant av seks timer, blant annet en av de få kvinnelige deltakerne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Feb 2016

Over Stålmyra

Av Nina Didriksen

Stålmyra er for mange kjent fra løypekrysset på turen fra Stryken til Hakkloa og Kikut, men selve myra ligger litt nord for krysset, ved løypa fra Daltjuvmana. Fotografens ferd fortsatte i retning Trehørningen.

18 Feb 2016

Over en indrefilet

Av Nina Didriksen

Daltjuvmana er et av de virkelig flotte områdene i Marka, og går du sørover kommer du etter hvert til de fine, åpne furu- og myrområdene rundt Stålmyra. Dagens tur gikk i løyper som det er noen dager siden ble preparert, så sporene var harde eller gjenføket. Men med ca. fem minusgrader og enkelte solgløtt ble det en flott dag i den østlige delen av Nordmarka.

18 Feb 2016

Auretjernsetra

Av Nina Didriksen

Auretjernsetra er ikke så lett å få øye på, der den ligger rett ved skiløypa mellom Grua og Svartbekken. Den har også sett sine bedre dager.