Staking over Eriksvann

Det er flotte forhold på vannene i Østmarka nå. Her ved Eriksvann er det en fordel å kunne gå over isen når det er lite sne i terrrenget. For øvrig er løypa fra Sandbakken parkering opp til Torsmosen og så over Tretjerna og Eriksvann til Skjelbreia i utrolig god stand, til tross for lite sne. Her er det bare å la det stå til i utforkjøringene.

Staking over Eriksvann

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

25 Feb 2016

Slitent løypeskilt ved Lombardiet

Av Torkel Kristoffersen

Jeg er en av dem som ser sjarmen ved at ikke alt er nytt og blankt. Her ser det ut som det er valgt en limtype som ikke tåler vær og vind. Skiltene holder på å løse seg opp i sine enkelte faktorer, men fortsatt er de bra nok til å veilede villfarne skiløpere.

26 Feb 2016

Løypeskiltet står for fall

Av Torkel Kristoffersen

Løypeskiltet lener seg over. Det er mye vann i Elvåga nå, og sannsynligvis er det isen som har vært borti fundamentet for stolpen. Legg for øvrig merke til det øverste skiltet. Der har avstandene til Skjelbreia og Vangen blitt korrigert.

25 Feb 2016

"Man kan ikke se den grense..."

Av Odd Stiansen

Harald Heide Steens udødelige ubåtkaptein ville nok hatt problemer med å se at grensen mellom Oslo (til venstre) og Nittedal (til høyre) går midt i Nordre Movann. Men de fine trikkeskinnene på veien langs bredden er synlige for alle.