På vei mot hjortegryte

Greie forhold i lysløypa mellom Frognerseteren og Ullevålseter, og disse skiløperne hadde noe godt i vente: Ullevålseters hjortegryte.

På vei mot hjortegryte

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Mar 2016

Hordenes inntogsmarsj

Av Nina Didriksen

Med akeføre i Korketrekkeren er dette et daglig syn på Midtstuen stasjon. Når vi legger til et VM i skiskyting kan det bli trangt på banen.

08 Mar 2016

Benytt skiene på Bjørndal!

Av Lise Henriksen

Lysløypa mellom Prinsdal/Hauketo og Bjørndal byr nå på fint preparerte løyper og skarpt føre. Endelig kom det nok snø på disse trakter, men vær varsom i utforkjøringene. Vi befinner oss midt i løypenettet - midtveis mellom Hauketo og Fløysbonn, ved idrettsanlegget på Bjørndal (de gamle Meklenborg-jordene). Bildet er tatt mot sørøst, med Oslos sørligste bebyggelse, som grenser mot Ski kommune akkurat her.

17 Jan 2016

Full fart i akebakken

Av Lise Henriksen

Så fort det kommer et snøfall, er den gamle hoppbakken i Øvre Prinsdal full av glade unger med akebrett. Bakken ble bygd på dugnad av Hauketo I.F., men nedlagt for mange år siden. Nå gjør den nytten som festlig akebakke, i tillegg til "Skolebakken" noen steinkast unna. Vi ser vestover, med litt av det fine idrettsanlegget Prinsdal like nedenfor.