Drømmepåske i Vestmarka

Med kuldegrader om natten holder løypene seg bra i Vestmarka, selv om det er varmt midt på dagen. Det er fint fra flere innfallsporter nå, for eksempel Solli, Skoglund, Vestmarksetra og Kattås. Bildet er tatt rett sør for Mikkelsbonn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2016

På vestsiden av Blankvann

Av Odd Stiansen

Fotografen valgte i dag løypa på vestsiden av Blankvann (Løype 234: Rundmyr [Nordmarkskapellet] - Studenterhytta - Glåmene - Kikut), ettersom løypa på østsiden var nokså isete og steinete allerede for et par dager siden. Selv om også løype 234 gjerne kunne fått litt påfyll av snø enkelte steder, angret han ikke på valget.

23 Mar 2016

Påskesol over Kikutstua

Av Odd Stiansen

Snøen i sydhellingen ved Kikutstua forsvinner nå så fort at man kan se forskjell fra dag til dag, men Kikutstua er fortsatt et fint mål for en skitur midt i påsken.

23 Mar 2016

I scooterløypa ved Kroksund

Av Odd Stiansen

Fotografen valgte i dag Løype 107 (Stryken - Nordvann - Trehørningen) som alternativ til "hovedveien" sørover. De første kilometerne gjorde frosne scooterspor gjennom tett skog dette valget til en tvilsom fornøyelse, men etter hvert steg humøret i takt med høydemeterne. Ved Nordvatnet åpnet landskapet seg opp, og like etterpå gikk løypa rett forbi Kroksund - en markaplass fotografen ikke kan huske å ha sett tidligere.