Vinterlig juli på rulleski

Det ble fort hvitt av haggel helt ned til Pipenhus i Sørkedalen etter et voldsomt uvær med lyn, torden og ekstremt mye haggel. Heldigvis la det seg ikke på veien, så vi kom oss tilbake på rulleski.

Vinterlig juli på rulleski

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

03 Jul 2016

Hvit juli

Av Tom Stensaker

En kraftig haggelbyge gjorde skogen hvit, som her på Heggeliveien mellom Gopletjern og Søndre Heggelivann. Lyn og torden og en fantastisk dobbel regnbue gjorde rulleskituren vill og vakker.

02 Jul 2016

Oppe på Søttjernberget

Av Reidar Hauge

Etter å ha gått oppover Søttjerndalen, rundet jeg åsen mot vest og kom meg opp på toppen av Søttjernberget. Her er det flere topper å velge i. Den høyeste er lengst mot nordvest. Den ble målt til 592 moh. Den neste litt lenger sydøst er 588 moh., og en lenger syd er 586 moh. Det så ut som om jegere hadde vært her oppe. Flere rester av bål, men ingen sti, bortsett fra dyretråkk som det er mye av.

02 Jul 2016

Søttjerndalen - vill og vakker

Av Reidar Hauge

2. juli tok jeg en tur opp Søttjerndalen. Den er vill og vakker. Det var vått i bunnen, så litt vanskelig å gå. Rett sør for Søttjern hadde en stor steinblokk falt ned fjellsiden fra Søttjernberget. Bildet er tatt mot sør