Søppelfyllingen ferdigstilles

Søppelfyllingen på Grønmo ferdigstilles nå langs veien fra Sølvdobla og ned til parkeringsplassen ved Grønmo. Det hadde vært fint om det ble plantet trær inn mot veien ned mot parkeringen, for slik det er nå, tar solen veldig på sneen på veien, slik at det siste stykket ned mot parkeringsplassen ofte har isete løype med stein, grus og bare partier. En rad med trær ville gitt skygge på veien og forbedret skiføret på denne hovedløypa inn i Østmarka.

Søppelfyllingen ferdigstilles

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Sep 2016

Bamsebo

Av Torkel Kristoffersen

Denne hytta kalles Bamsebo og eies av Røde Kors hjelpekorps. Ifølge "Østmarka fra A til Å" hadde den vært tysk offisersbrakke ved Frognerparken og ble flyttet hit til Smalvann like efter krigen. Hvis jeg husker rett, så var det hundespann stasjonert her i helgene før i tiden.

18 Sep 2016

Milorghulen ved Smalvann

Av Torkel Kristoffersen |

Denne hulen brukte Milorg til å gjemme våpen og ammunisjon fra 1943 og ut krigen. Hulen er tørr og fin, og ble aldri oppdaget av tyskerne.

18 Sep 2016

Nord i Langvann

Av Torkel Kristoffersen

En nydelig sensommerdag uten vind, med sol og temperaturer opp mot 20 grader gjorde at det var mye folk ute. Likevel kan man finne sin egen idyll der stillheten hersker.