Vinterdag ved Drømmen

DNT-hytta Drømmen ligger like ved Myrseter. Selv om vi knapt er midtveis i november, er det full vinter her inne nå. Men plussgradene hadde også nådd hit inn, og sneen var kram.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Nov 2016

Mildvær, men skiføre likevel

Av Erik Unneberg

Til tross for 2-3 plussgrader var det helt greie forhold i Helårsløypa fra By til Tverrelva. Noe grus i starten, men betydelig bedre etter hvert. Videre nordover var det riktig fint. Bildet er tatt mellom Tverrelva og Myrseter.

13 Nov 2016

Greinehytta er åpen

Av Erik Unneberg

I og med at skiføret er på plass iLommedalen, har Greinehytta åpnet serveringen for sesongen. Det var ikke så mange her ved 14-tiden i dag, og det får vel mildværet ta skylden for? Men føret var slett ikke verst, i alle fall ikke hvis man hadde klister under skiene.

13 Nov 2016

Grått og vått i Kjekstadmarka

Av Eyvind Wang

I dag ble det en runde fra Gjellebekk retning Spikkestad før vi tok av mot ROS-hytta. Fint på veiene. Mellom Bertelsmyr og Heggsjø var det løyper for spesielt interesserte. Hvis det ikke blir kaldere og bedre preppet, kan denne distansen ikke anbefales. Men det understrekes at det er fullt mulig å få seg en fin tur på veiene. Og humøret var det ingen ting å si på.