Skøyteis på Bogstadvann, men stor råk

Bogstadvannet er islagt, og det var flere som prøvde skøytene. Denne gjengen var blant de mer dristige, siden de fortsatte videre helt inn mot Bjørnsgård. Det er råk langt ut i vannet ved utløpet av Sørkedalselva, og de hadde ikke med ispil, bare bandykøller. Det gikk bra..

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Des 2016

Grønn og hvit julaften 2016

Av Odd Tore Saugerud

Det er bart rundt Bogstadvannet, og jordene er grønne. Men vest for brua over Sørkedalselva er det i alle fall en ganske stor haug med knallhard kunstsnø, og det er utsikt til Wyllerløypa, også den hvit av kunstsnø. På jordene var det trening av hundespann i løypefritt terreng. Tydeligvis en ny og krevende øvelse for hundene, som satte kursen rett mot elvbrinken og inn blant trærne der.

24 Des 2016

Grønt og isete ved Borgenkulpen

Av Nina Didriksen

Mens vi venter på skiføre i nærmarka er det piggskoturer som gjelder.

23 Des 2016

Kunstig godt skiføre i Asker

Av Fredrik Gade

På jordet til Eid gård mellom Gullhella stasjon og Gjellumvannet er det lagt kunstsnø i en totalt 1,5 km lang runde. Forholdene er fine, selv om konsistensen er mer som sukker enn melis å regne, og skitraseen som fra et langrennsløp fra Mellom-Europa på TV. Bak til venstre ser vi lysene i Vardåsen skisenter, som også står klar til å lokke med kunstsnø i julen.