Skøyteis på Stovivann

På Bærums desidert største innsjø, her med Kolsåstoppen og de to Stovi-gårdene i bakgrunnen, var det i dag flere som hadde tatt i bruk isen, både folk med skøyter og isfiskere med isbor og pilkestang. Hele vannet ble "gått opp" av ivrige skøyteløpere, og i pilkehullene ble det målt mellom 20 og 25 cm istykkelse. Vannet har liten gjennomstrømning, og har svært beskjedne inn- og utløp, så med normalt isvett og sikkerhetsutstyr er en skøytetur her et fint alternativ nå som snøen uteblir.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

24 Des 2016

Julaften i Sørkedalen

Av Fredrik Gade

Også i år rakk Skiforeningen å kjøre ut kunstsnøen i tide, slik at det er mulig å gå på ski i lysløypa i Sørkedalen på julen. I bakgrunnen bader landhandleriet og Sørkedalen skole i sol.

24 Des 2016

På skinnende underlag

Av Nina Didriksen

Mange steder i Marka er det nå vekslende mellom bart og isete underlag, som her i lysløypa mellom Midtstuen og Frognerseteren. Været var flott julaften formiddag, før det skyet mer over.

24 Des 2016

Skøyteis på Bogstadvann, men stor råk

Av Odd Tore Saugerud |

Bogstadvannet er islagt, og det var flere som prøvde skøytene. Denne gjengen var blant de mer dristige, siden de fortsatte videre helt inn mot Bjørnsgård. Det er råk langt ut i vannet ved utløpet av Sørkedalselva, og de hadde ikke med ispil, bare bandykøller. Det gikk bra..