Bra forhold ved Skjennungen

Onsdagens nedbør kom som snø i høyden, og når det på forhånd lå en såle av is og hardpakket snø, ble det meget gode forhold i helgen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Jan 2017

Vinteren endelig ved Ølja

Av Steinar Kjærnsrød

Det var mye folk ute i Myllatraktene denne lørdagen i januar, og mange fornøyde og yre unge og gamle skiløpere ute i sporene. Her er May Britt Ystenes ved Ølja, etter besøk på Tverrsjøstallen.

14 Jan 2017

Terrengtur for spesielt interesserte

Av Tom Ingebrigtsen

Hvis du syns det er greit med kvister som stikker opp, stadige isflekker og nesten ikke spor, så går det nå fint an å gå inn til Kobberhaughytta. Hvis ikke kan du holde deg på skogsbilveiene, der det nå er brukbare forhold.

13 Jan 2017

Plassevann: en truet idyll i sydenden

Av Odd Tore Saugerud

Sydenden av Plassevann kan være meget idyllisk vinterstid med eller uten nysnø, se også bilde nr. 17826 fra oktober 2012. Men dette bildet kan være det siste med skogkledt vestbredd. Skogsmaskiner har allerede fjernet mye av skogen mellom veien til Toresplassen og vannet i retning Toresplassen, og i høyre bildekant er de i ferd med å fortsette flatehogsten. Der de har vært, er Svenskeveien gjemt under tretopper og greiner, og det var omtrent umulig å ta seg frem. Vi må bare håpe på at de i det minste rydder Svenskeveien og reparerer brua over til den øya som bildet er tatt fra.