Med pipa i plastikkpresenning

Følg blåstien mot øst 0,7 km videre fra hytta på bilde nr. 26625, så kommer du til den rake motsetningen, den nedlagte plassen Knappnæring. Her er det ett rom med kjøkkenkrok og åpen peis. Vedlikeholdet som var startet opp i 2011, se bilde nr. 14558, ser ut til å ha stoppet opp, kanskje på grunn av problemer med å tette rundt pipa.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Jan 2017

Den nærmeste naboen til Mustadkroken

Av Odd Tore Saugerud

Syd på Krokskogen ble det i mellomkrigstiden solgt tallrike tomter og oppført hytter i mange størrelser og utførelser på dem. Mustadkroken i østenden av Holmevann er en av de største, men naboen 0,5 km lenger øst langs blåstien ligger ikke langt etter. Oppført i 1942 etter tegninger av Arnstein Arneberg (også arkitekt for Skaugum og Oslo rådhus), grunnflate 136 kvm, seks soverom og ni ildsteder, tomteareal 93 mål. Stort sett uforandret siden den ble bygget, ikke vei, ikke strøm, stort vedlikeholdsbehov og mye utsikt og natur. Nå til salgs med en prislapp på 4 millioner kroner.

22 Jan 2017

Snø kjøres ut i 1,5 km-runden

Av Anne Irene Nygård |

Nesodden kommune kjører ut snø i deler av løype 915 (lysløypa nær Berger idrettspark, 1,5 km) Forventes ferdig til onsdag, til OBOS' Onsdagsrenn.

21 Jan 2017

Trå skøyteis på Sværsvann

Av Lise Henriksen |

Isen var dekket med et ruglete snødekke på både Sværsvann, Bråtetjern og Setertjern (litt lengre nord) denne lørdagen. Men med bålrast og sol ble det ikke så galt.