Ingeborgseter sett fra vestsiden

Vestdelen av setervollen er fortsatt ganske åpen, og bildene av setra er vanligvis tatt fra denne siden. Sammen med bilde nr. 26670 gir dette bildet et godt inntrykk av både arkitektur og forfall. Takskader og store greiner som hviler på taket, peker i retning lekkasjer og raskere forfall. Det er litt interessant å se at det har vært innlagt elektrisitet her, se isolatoren på vindskia som er i ferd med å falle av.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2017

Ingeborgseter sett fra østsiden

Av Odd Tore Saugerud

Det er ikke enkelt å finne den gamle stien/veien til Ingeborgseter. I vestenden av Damtjern har nye hytteveier kommet til, og videre oppover et det et virvar av stier og tråkk som er ekstra godt synlige etter et lite snødryss. Men med kompasss går det bra, og snart dukker de to mest kjente husene opp gjennom granskogen. Østdelen av setervollen er vokst igjen, men rydningsrøysene inne i skogen viste på forhånd at kursen var riktig.

30 Jan 2017

Lang, rett strekning

Av Erik Unneberg

Like ved Myrseter er det en lang, strak strekning, der det er helt flatt. Her er det fint å få igjen pusten etter å ha gått opp et par bakker fra Tverrelva. Fint føre for felleski i dag, rundt null grader. Zeroski hadda kanskje vært enda bedre.

30 Jan 2017

Ut på tur med kliss ny løypemaskin

Av Rolf Storbråten |

Vakker vinterstemning, litt nysnø og ny løypemaskin. Da er det plutselig morsomt å være løypebas igjen. Her er den nye, fine maskinen på vei til Borgersetra ved Ringkollen.