Mot Abborvann: nystøpte spor

Kommer man løypa (helt ok stand) fra Årnes mot Abborvann, møter man løypa fra Østernvann/Fossum, enten ved Abborvannsbekken eller ved enden av Abborvann. Uansett et det nå en utrolig bra løypekvalitet man møter. Helt "nystøpte" spor som det gir en utrolig glede å gå i. Her har løypebas Ole Henrik eller en av hans kolleger gjort en kjempejobb. Superspor til Hvitsteinvann og visstnok (men noen issvuller) også videre mot Tjæregrashøgda.

Mot Abborvann: nystøpte spor

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2017

Endelig! Skistart fra Årnes i Bærumsmarka!

Av Jørgen Fog

Nå går det an å starte fra parkeringsplassen nord for Bogstadvannet og komme seg greit inn i løypenettet i Bærumsmarka. Helt greit fra Årnes til Abborvannnsbekken hvor løypa fra Østernvann/Forrum kommer inn. Deretter "nystøpte" praktspor videre innover. Her er Markatjenestens Vigdis Jynge klar for sesongstart i hennes hverdagsområde.

06 Feb 2017

Endelig skiføre på golfbanen i Ytre Enebakk

Av Jon Jakobsen

Peparering med snøsamler gjør det mulig å sette klassisk spor, selv med bare 5 cm snø. Det er nå en 12 km lang rundløype på golfbanen og rundt Vågvann. I bakgrunnen på bildet ser vi Vestby gård.

05 Feb 2017

Vakkert - selv uten ski

Av Brit Smestad

Søndag gikk fotturen i Romeriksåsene, der jeg startet ved Rauerskaugveien, og gikk en runde rundt Søndre Ovann og tilbake. Den blåmerkede stien var kledd i nysnø, og det var utrolig vakkert i skogen, selv uten ski.