På ski i kunstlys

De siste dagers snøfall har gjort det til en fornøyelse å ta en kveldstur på langrennsski fra Frognerseteren til Tryvann. Alpinfolket har på sin side lenge kunne glede seg over kunstsnøen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Feb 2017

Mot Abborvann: nystøpte spor

Av Jørgen Fog

Kommer man løypa (helt ok stand) fra Årnes mot Abborvann, møter man løypa fra Østernvann/Fossum, enten ved Abborvannsbekken eller ved enden av Abborvann. Uansett et det nå en utrolig bra løypekvalitet man møter. Helt "nystøpte" spor som det gir en utrolig glede å gå i. Her har løypebas Ole Henrik eller en av hans kolleger gjort en kjempejobb. Superspor til Hvitsteinvann og visstnok (men noen issvuller) også videre mot Tjæregrashøgda.

06 Feb 2017

Endelig! Skistart fra Årnes i Bærumsmarka!

Av Jørgen Fog

Nå går det an å starte fra parkeringsplassen nord for Bogstadvannet og komme seg greit inn i løypenettet i Bærumsmarka. Helt greit fra Årnes til Abborvannnsbekken hvor løypa fra Østernvann/Forrum kommer inn. Deretter "nystøpte" praktspor videre innover. Her er Markatjenestens Vigdis Jynge klar for sesongstart i hennes hverdagsområde.

06 Feb 2017

Endelig skiføre på golfbanen i Ytre Enebakk

Av Jon Jakobsen

Peparering med snøsamler gjør det mulig å sette klassisk spor, selv med bare 5 cm snø. Det er nå en 12 km lang rundløype på golfbanen og rundt Vågvann. I bakgrunnen på bildet ser vi Vestby gård.