Hard femmilstrasé

Torsdag ble den gamle femmilstraseen merket. Den var på 2x25 km og ble brukt mellom 1951 og 2000. En sportsbutikk arrangerte hodelyktrenn, mens rydding, merking og preparering er besørget av frivillige og kommunale mannskaper. Her nordvest for Lortkulp, mellom Tryvann og Nordmarkskapellet, med blikket vendt bakover (sørover). Traseen har mange og seige bakker og virker svært utfordrende sammenlignet med andre langturer en kan gå i Marka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Mar 2017

Femmilsnostalgi

Av Nina Didriksen

Torsdag var den gamle femmilstraseen merket. Den var på 2x25 km og ble brukt mellom 1951 og 2000. En sportsbutikk arrangerte hodelyktrenn, mens rydding, merking og preparering er besørget av frivillige og kommunale mannskaper. Her rett innenfor Tryvann.

10 Mar 2017

Fine løyper i Ytre Enebakk

Av Jon Jakobsen |

Lite snø i Østmarka, men med et godt underlag og god dugnadsinnsats på sommerstid, får vi fine løyper med lite snø også.

02 Mar 2017

På tur med seks ski!

Av Jørgen Fog

Damen hadde ett par ski under føttene og to par på ryggen, her i nærheten av Nibbitjern. Hun hadde nok ryddet på hytta! Her var det til og med et par av de legendariske Epoke-skiene, designet av Bruno Oldani. En antikvitetssamler slo til på Løvlia og overtok det gjeveste paret.