Vannveien hjem

Et alternativ til å gå hele Abborvannsveien, er å legge turen over Abborvann og Triungsvann (bildet). Deretter kan du gå videre over Lille og Store Hvitsteinvann. I dag var det isete og klisterføre på Østernvann og de andre vannene, mens det var tørrvoksføre der solen ikke hadde kommet så godt til. For fotografen fungerte felleski godt. Underveis ble temperaturen målt til et sted mellom tre og fire plussgreder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Mar 2017

Nypreparert skileik på Ringkollen

Av Odd Stiansen

Mens mange samlet seg i Holmenkollen for å se den tradisjonsrike femmila, var det noen som startet lørdagen i skileiken på Ringkollen. Begge gruppene kunne glede seg over sol fra nesten skyfri himmel.

11 Mar 2017

Vidt utsyn fra Ringkollens topp

Av Odd Stiansen

Når først skibussen har brakt fotografen 600 meter over havet, skulle det bare mangle om han ikke brukte skiene til å komme seg de siste hundre høydemeterne opp til Ringkollen topp. Som alltid når været er pent, var det et flott utsyn over Ringerike.

11 Mar 2017

Flott utsikt fra Borgersetra

Av Odd Stiansen

Dersom man går mellom Ringkollen og Løvlia, er det vel verdt å ta avstikkeren om Borgersetra. Her kan man også ta seg en hvil mens man nyter det vide utsynet over Ringerike.