På kollerangling med Damenes Skiklubb

Hver vinter samles medlemmer av Damenes Skiklubb til sin tradisjonsrike kollerangling. Denne helgen sto Kikutmassivet for tur, og søndag gikk gjengen "off piste" over Sandungskollen og dens på kartet navnløse nabo Middagskollen, Askehøgda, Porthøgda og Kikuttoppen. Her på vei opp til førstnevnte.

På kollerangling med Damenes Skiklubb

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Mar 2017

Lang rekke med 30 deltagere

Av Per Sørhaug |

Det var 30 deltagere på denne seniorturen, som gikk fra Hellerud til Rustadsaga og til Ulsrud. Her går vi i strålende solskinn over akebakkene ved Rustad skole og like innunder den gamle middelaldergården Langerud.

07 Mar 2017

På glattisen

Av Per Sørhaug |

Det er ikke mye å se til det frodige blomsterlivet på Bogerudmyra når vinteren ennå regjerer. Her passerer vi nær Klopptjern, som de færreste vet finnes ute i myra. Det var 30 deltagere på denne seniorturen, som gikk fra Hellerud til Rustadsaga og til Ulsrud.

11 Mar 2017

Vannveien hjem

Av Erik Unneberg

Et alternativ til å gå hele Abborvannsveien, er å legge turen over Abborvann og Triungsvann (bildet). Deretter kan du gå videre over Lille og Store Hvitsteinvann. I dag var det isete og klisterføre på Østernvann og de andre vannene, mens det var tørrvoksføre der solen ikke hadde kommet så godt til. For fotografen fungerte felleski godt. Underveis ble temperaturen målt til et sted mellom tre og fire plussgreder.