Smalspor nederst i Gråseterveien

Gråseterveien har vanligvis gode forhold, selv når det begynner å minke på snøen de fleste andre steder. Slik var det også første helgen i april 2017, men enkelte steder var det tydelig at det gikk mot slutten på skiføret.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Apr 2017

Vafler på menyen på Heggelia

Av Odd Stiansen

Det er ikke uvanlig at serveringssteder slår opp menyen utenfor, men på Heggelia hadde vertskapet gått lenger enn vanlig denne første helgen i april. Det som var spikret opp på menykartet, var en virkelig vaffel. Utrolig nok hadde den så langt fått henge i fred for hundene som var med sine eiere på vårskitur.

02 Apr 2017

Fine forhold på øvre del av Grønlandsveien

Av Erik Unneberg

Skisesongen er ikke over i Vestmarka. I dag ble det tur på skøyteski fra Skoglund til Mikkelsbonn og Kalvemyrputten, deretter via Svartvann til Grønland. Så ble det en tur på Grønlandsveien, der bildet av denne skiløperen er tatt, like ved Langåsen. Turen fortsatte ned til Svartvann og Godtland, og endte ved Skoglund. Litt isete en del steder, men ellers bra forhold med god glid i skøytetraseen. Skiene måtte av et par ganger, men kun over korte partier. Det er for øvrig OK forhold på Grønlandsveien ned til Stovivollen.

02 Apr 2017

Vårføre i Vestmarka

Av Erik Unneberg |

Jens Mundal var blant dem som hadde tatt seg inn i Vestmarka fra Skoglund i dag. Litt isete noen steder, men ellers stort sett bra inn til Mikkelsbonn og Grønland. Bildet er tatt like ved Mikkelsbonn, i retning Svartvann.