Fine forhold for felleski

Fine forhold i Romeriksåsene i dag, og felleskiene fungerte bra på et føre som varierte fra fast til bløtt i løpet av dagen. Her ved Korsvatn.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Apr 2017

Skiføre ved Skjennungen siste lørdag i april

Av Odd Stiansen |

Snøfallet på mandag og tirsdag sammen med kommunens raske innsats for å få prepareringmaskinene tilbake i arbeid gjorde at det fortsatt var skiføre ved Skjennungen den siste lørdagen i april. Ser man godt etter til høyre på bildet, ser man at det faktisk også var en som hadde våget seg ut på vannet. Etter fotografens oppfatning må det ha vært et nokså dristig veivalg, men sporene viste at lykken var litt bedre enn forstanden.

29 Apr 2017

Skiløperne i flertall på Skjennungstua siste lørdag i april 2017

Av Odd Stiansen

Det var ikke så mange gjester på Skjennungstua i dag, men utrolig nok var skiløperne i flertall blant de som hadde funnet frem til denne markaperlen siste lørdag i april 2017.

29 Apr 2017

Flotte forhold mellom Tryvann og Skjennnungen 29. april

Av Odd Stiansen

At Bymiljøetaten kan lage fine skiløyper, er ingen hemmelighet. Det eneste oppsiktsvekkende ved dette bildet fra løypa mellom Skjennungen og Tryvann, er derfor datoen - 29. april 2017. Værgudenes etterlevering av over 30 cm nysnø tidligere i uka og Bymiljøetatens evne til å snu seg rundt raskt gjorde at løypene appellerte ikke bare til de spesielt interesserte. Bildet er tatt ved Marimyr.