Hvitveis i ravineland

Et steinkast, bokstavelig talt, fra vestre rullebane ved Gardermoen ligger en annen verden. En liten oase. Naturstien her byr på ca. 5 km rusletur på flotte stier og i til dels bratt terreng. Her ligger også minnelunden for flyet som styrtet her 10. mai 1945. For tiden også markert som kjentmannspost.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Mai 2017

Lørdagskveld på Frønsvollen

Av Nina Didriksen |

Vakkert kveldslys over Frønsvollen lørdag. To syklister på jakt etter turorienteringsposter slår av en prat med dugnadsgjengen som spiser middag på låven.

04 Mai 2017

Utsikt fra vestre rygg på Ringiåsen

Av Odd Tore Saugerud

Med stup på både øst- og vestsiden av Ringiåsen skulle man tro at utsikten derfra burde være fin og vid, men også i stupene klorer skogen seg fast. Fra vestre rygg er dette den beste utsikten mot Ramsåsen og Jordbru i vest.

04 Mai 2017

Kløfta mellom østre og vestre rygg på Ringiåsen

Av Odd Tore Saugerud

Fra bebyggelsen i Bærum ser Ringiåsen ut som en ganske skarp og smal åsrygg øst for Ramsåsen. I virkeligheten består den av to åsrygger, skilt fra hverandre med en stiløs kløft med stup, myr og urskog med tallrike vindfall. Bildet viser nordenden av kløfta. Her traff jeg en tåket høstdag i 2013 på elg og elgjegere, og ble beordret vekk.