Stien over Pelåsen

Den blåmerkede stien fra Tobonn til Vensåsseter går over Pelåsen, og går fint i terrenget. Det var fuktig her i dag, men ikke regn. Litt mørkt i skogen, så kameraet måtte settes på ISO 1000.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

17 Mai 2017

Disig utsikt

Av Erik Unneberg

Det var lavt skydekke i Bærumsmarka i dag, men en viss utsikt var det likevel noen steder. Her er vi rett vest for Vensåsseter, ca. 360 moh., med kameraet rettet nordover mot Karidalsåsen.

17 Mai 2017

God informasjon ved Vensåsseter

Av Erik Unneberg

Vinteren er en saga blott i Bærumsmarka. I dag, på nasjonaldagen, lå det bare enkelte små flekker med sne igjen i terrenget her ved Vensåsseter. Nå er tiden moden for å la seg lede av sommerskiltingen, mens rødmerkingen får vente til slutten av året med å vise vei.

12 Mai 2017

Fine forhold mellom Skjennungen og Heggehullet

Av Fredrik Gade |

I dag var det relativt fine forhold i løypene som ble preparert i går av Bymiljøetaten ut fra Holmenkollen/Frognerseteren. Det smelter fort i disse løypene nå, spesielt i sol- og værutsatte områder. Der begynner det å dannes åpne områder, som man må gå rundt. Men lengre innover i Marka, nord for Tryvannhøgda, holder føret seg bra, som her i løypa over Marimyr fra Skjennungen til Heggehullet (løype 361). Vi håper på frost i natt, for da er det muligheter for en skitur til Kikut i morgen.