Hverdagspadling opp Overfloden

Torsdag ettermiddag la vi ut på padletur opp Sørkedalselva, også kjent som Overfloden, etter NRK-serien fra 1979 om Professor Drøvels hemmelighet. Det ble en spennende mikroekspedisjon som frister til gjentakelse. Elva er noen steder veldig grunn, og andre steder henger det trestammer utover og gjør det nesten ufremkommelig.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Mai 2017

Siste skitur i Marka på villsnø

Av Tom Stensaker |

I dag, 31. mai, var det bare 20 meter igjen med snø/is ved Oppkuvbekken, men vi greide mila vår og gikk 500 ganger frem og tilbake. Til slutt var det bare grus og sørpe igjen, og dermed var det slutt på en av de lengste skisesongene vi har opplevd, 210 dager sammenhengende fra 3. november til 31. mai, nesten syv måneder og 1120 mil!

30 Mai 2017

Skiføre for entusiaster

Av Tom Stensaker |

Vi måtte spa på snø, og etter hvert lagde vi en løype på 22,5 meter, som vi gikk 450 ganger frem og tilbake. Spennende om den er der i morgen - i så fall blir det siste skitur i år på villsnø. Rekordlang skisesong med første skitur 23. oktober.

29 Mai 2017

Den siste myrputten med litt isdekke

Av Odd Tore Saugerud

Langs stien fra Oppkuven til Lille Oppkuvvann ligger det en lite myrputt om lag 685 moh. Godt skjermet mot sol av høy barskog har litt av vinterens is overlevd her, helt til slutten av mai.