Gjerihuken ved Gjerdrumsgjermenningen

Gapahuken huser to-tre personer, avhengig av hvor trangt en vil ha det (dvs. om den som ligger innerst vil risikere å slå hodet i skråtaket). Det ble en fin høstkveld og -natt på på Romeriksåsen, eller Storåsen som de lokale naboene kaller området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Sep 2017

Høstlig ved Smalet

Av Nina Didriksen

Fine farger ved Smalet mellom Kirkebygjermenningen og Smalgjermenningen. Førstnevnte er nedtappet pga. arbeider med kistedammen.

27 Sep 2017

Matchende farger

Av Erik Unneberg |

Ikke godt å vite om det var tilfeldig, men denne syklisten traff bra med fargene på jakken. Det var flotte høstfarger ved Østensjøvannet i kveld.

27 Sep 2017

Skimtvarden 554 moh. er inntatt!

Av Odd Tore Saugerud

DNT Turbussen for spreke og turglade eldre hadde i går og i dag turer til Eiksetra og Skimtplatået. Det var to store og ganske fulle busser begge dager. Her har lang tur på onsdag inntatt Skimtvarden. Noen studerer fjerne, men i dagens gråvær nokså usynlige mål, mens andre er opptatt av lokale veivisere og mål for nye turer i området. Nesten 200 høydemeter stigning, søkkvåte myrer og glatte svaberg til tross: hit vil de tilbake, men gjerne i litt tørrere terreng og kanskje sol.