Siste golfhelg på Bogstad

Ifølge primstaven var det første vinterdag i dag, men det var langt unna vinterfølelsen da vi kikket ned på golfbanen på Bogstad fra tårnet i Holmenkollbakken. Etter denne helgen er golfsesongen over, og vi får da håpe på frost og snø, slik at det kan bli skiløyper på banen så fort som mulig. På bildet ser vi litt av Bogstadvannet til høyre, mens nedlagte Fossum bruk ligger bak golfbanen. I bakgrunnen reiser åsene i Bærumsmarka seg, høstkledt som resten av landskapet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Okt 2017

Mer utsikt over Maridalsvannet

Av Nina Didriksen

Det er hugget mange trær i skråningen mellom vannverkstomta og turveien på østsiden av Maridalsvannet. Dermed er det blitt lysere og bedre utsikt ved denne innfallsporten til Marka.

09 Okt 2017

Snauhogst, rot og en ny utsikt

Av Odd Tore Saugerud

Det er omfattende flatehogst mellom Kronprinsens utsikt og Dronningens utsikt. En ny utsikt, men området er ikke fotgjengervennlig, i alle fall ikke foreløbig.

09 Okt 2017

Ein skigard kan´kje vara evig, veit du

Av Odd Tore Saugerud

Skigarden på bilde nr. 12997 fra desember 2010 har nå fått merke sannheten i sangen om skigarden. Staurene mister fotfeste, og skiene ramler ned. Skumringslyset etter solnedgang passet godt for dette motivet.