Novemberkveld ved Vassbråa

Ved sørvestbredden av Vassbråa er det fin utsikt over vannet og noen av åsene rundt. Vassbråskurven på 762 moh. troner over sin noe lavere nabo Mykjegodthaugen i venstre del av bildet, og ytterst til høyre skimtes det like høye Knattberget med siste rest av sol for dagen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

08 Nov 2017

Solnedgang over Vassbråa

Av Nina Didriksen

Solnedgangen skaper et vakkert lys over Vassbråa i Hadelandsåsene denne onsdagen i begynnelsen av november. Åsen helt til høyre bortenfor vannet er Skreihaugen på 718 meter over havet.

08 Nov 2017

Nydelig ettermiddagen ved Vassbråa

Av Nina Didriksen

Fra hyttegrenda på Sagvollen i Hadelandsåsene er det 25 kilometer å gå på ski til Nannestad, ifølge skiltet. Skiføret er et stykke unna, temperaturen lå noen grader over null denne nydelige ettermiddagen i begynnelsen av november.

07 Nov 2017

Forberedelsene er i gang

Av Kjersti von Krogh

Bymiljøetaten i Oslo kommune og Kjelsås Langrenn gjør klart for snøproduksjon og preparering i den 5 km lange løypa i terrenget rundt Linderudkollen sportsstue. Det hentes vann fra Kapteinsputten og Åsputten, og når gradestokken viser flere kuldegrader enn i disse dager, er snøkanonene klare for å starte i området rundt stua, og etter hvert i terrenget rundt.