Kreativ sporsetting

Bymiljøetaten hadde gjort en flott innsats med sporsetting fra Solemskogen til Grorud. Med gamle ski var det fint å gå, selv om isklister var en nødvendighet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

22 Des 2017

Julehilsen fra Stormyr

Av Eyvind Wang

Ved 9-tiden i dag morges var det fin soloppgang over Vestmarka. Som man ser til venstre i bildet, holder løypene seg ganske bra.

21 Des 2017

Myra syd for Tjernslitjern

Av Odd Tore Saugerud

Syd for Tjernslitjern er det et stort myrområde, som før var ganske sammenhengende, men som nå er i ferd med å vokse til. Rett til høyre for trærne på høyre side i bildet gikk den gamle lysløypa «på land» igjen etter å ha gått over ryggen fra Huldertjern over den nokså bløte myra. Nå går bare løypa til Bråtan der.

21 Des 2017

Huldertjern: nå et avsides skogstjern

Av Odd Tore Saugerud

I dag ligger Huldertjern avsides, og er bare så vidt synlig fra krysset mellom blåstiene fra Sollihøgda til Lindeberget via Bråtan og via Høgbrennåsen. Før var det mye aktivitet her, da lysløypa på Sollihøgda gikk sydover og snudde ved tjernet, se bilde nr. 17078 og bilde nr. 17077. Om tjernet kan forsvare navnet sitt, er uvisst. Her er i alle fall et lag med tåkedis i ferd med å danne seg etter solnedgangen.