Den siste innspurten i julehandelen

Noen strir med julehandelen, andre prioriterer Marka. Vi foretrekker det siste, men Bærums Verk ved juletider er såpass koselig når den verste handelen har gitt seg at det går an å legge til en tur dit også for å fange stemningen. Her ser vi solnedgangen over inngangen til den nyere delen av senteret på østssiden av Verksfossen med en av dagens siste travle handlende.

Den siste innspurten i julehandelen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Des 2017

Lille Julaften på Store Sandungen

Av Eyvind Wang

En god del mennesker i Vestmarka på Lille julaften. Mange benyttet anledningen til en tur ut på isen.

23 Des 2017

Førjulstur

Av Erik Unneberg

Også nord for Tverrelva var det greie forhold i dag, selv om det flere steder var litt isete etter mildværet som hadde plaget løypene i høyden. Mens det var entydige tørrvoksforhold mellom By og Tverrelva, var det mer vekslende inne ved Myrseter. Her villde det nok vært best med litt klister under voksen, eventuelt å bruke felleski. Fotografen skøytet, og også det var en god løsning. Bildet er tatt ved Myrseter.

23 Des 2017

En pust i bakken

Av Erik Unneberg

Som vanlig var det stor utfart i Helårsløypa mellom By og Tverrelva. Her hadde ikke varmegradene sluppet til, og det var tørrvoksføre og god glid lille julaften. Med sne på trærne var det god julestemning i traseen, og det passet fint med en pause i vinterlandskapet langs Lomma.